Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Echipament spalat podele Numatic TT4055

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Numatic TT 4055
Out Of stock
Descriere
Daca se doreste achizitia unei masini de cea mai buna calitate, chiar daca pretul pare mai mare decat al altor masini similare garantia unui Sasiu exclusiv din otel inoxidabil care impiedica oxidarea, coroziune, ruginirea acestuia in timp.

De asemenea, piulitele, suruburile si prinderile sunt din acelasi material si confera masinii o rezistenta mare in exploatare precum si intretinerea usoara, deoarece nu trebuie uitat ca aceste masini lucreaza in conditii de umiditate si alimentate cu apa.

DOTATA CU PROTECTIE LA SUPRASOLICITARE MOTOR PERIE.

MOTOR PERIE HEAVY DUTY fara perii colectoare.

Aceasta este o masina electrica cu cablu, de curatenie a podelelor dure din diferite materiale (Marmura, granit, mozaic, linoleum, pardoseala elicopterizata, vopsea epoxi, etc.)

Masina Numatic TT 4055 pe cablu electric are o putere de functionare de trei ori mai mare in comparatie cu cea a masinilor pe baterii, iar datorita lipsei bateriilor costisitoare si a componentelor de 24V, masinile sunt economice si cu adevarat eficiente in ceea ce priveste costul de achizitie, aproape doua la pretul uneia singure.

Masinile pe cablu sunt folosite in aplicatiile industriale unde podelele sunt destul de dure si extrem de murdare.
Are rezervoare din poliform dur de 40 de litri pentru apa curata si murdara -motor de aspirator TwinFlo care preia umezeala exceptional de bine -motor pentru perie dura -maner complet reglabil -furtun de umplere flexibil si extensibil.

CARACTERISTICI DEOSEBITE:
Dimensiunea la bara de aspirare este de 850mm si peria de 550mm,confera un randament marit de lucru la o masina cu gabarit redus.

Putere motor perie: 1500W.
Putere motor aspirare: 1000W.
Putere: 220-240V 50Hz.
Viteza de rotatie: 150 rpm.
Capacitate: 40L.
Greutate: 57kg.
Perie: 550mm.
Dimensiune pad: 500mm.
Dimensiunea masinii: 550x1030x1180mm

Pret la cerere in oferta personalizata.
Pret fara TVA.
Stoc limitat.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura