Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Aparat de aspirat si maturat depozite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Brio RIDE ON 75 - C62 (1S)
Out Of stock
Descriere
Aparat de curateie cu perii tip valt pentru spalarea pardoselii dar si  perie cilindrica laterala pentru maturare murdariei grosiere intr-un recipient " faras".
Masina de spalat este dotata cu motor de aspirare lichide si murdarie de pe pardosaeli.
Totul este realizat dintr-un post de conducere cu sofer.

Raport calitate pret de neegala t: Masina costa cat alte masini din aceeasi categorie, dar la care operatorul merge in spatele masinii pe jos.
Randament de curatare 3200mp/h.

Masina Brio Ride On 75- C62 este o masina care indeplineste conditiile necesare pentru maturarea murdariei grosiere (resturi mici de europaleti, capse, capace si agrafe, resturi de celofan, etc.), in acelasi timp avand si functia de spalare si aspirare a aceleeasi suprafete.

Masina este echipata cu o perie tip valt centrala si o perie de maturat lateral dreapta.

Este posibil sa se regleze presiunea periei, si sa se dea performante mai bune de curatare (de catre un element de actionare liniar optional). Designul sau special permite aparatului sa mearga cu usurinta prin spatii mici sau pasaje: usi standard de 80 cm si pasaje pe 115 cm (intoarcerea masinii se poate face intre pereti cu distanta de 115 cm).

Centrul de greutate este foarte jos, cu greutatea bateriilor pe mijloc intre rotile din fata si din spate.

Datorita acestui lucru se ofera o mare stabilitate a masinii si este este capabila de a trece peste o panta cu inclinarea de max. 10%.

Bateriile dau peste 3 ore autonomie.

Designul ergonomic compact ofera o manevrabilitate exceptionala, vizibilitate excelenta si de inalta performanta. GRANDE RIDE BRIO 75 este cu scaun si cu intrare din ambele parti.

Rezervoarele sunt montate pe amortizoare, care reduc si atenueaza socurile si ofera mai mult confort pentru sofer.

Pozitia operatorului permite o vizibilitate maxima asupra grupului de spalare si pentru inapoi maxim de vizibilitate. GRANDE RIDE BRIO 75 are motorul foarte silentios.

GRANDE RIDE BRIO pe 75 este o masina complet mecanica, fara o electronica sofisticata.

Toate comenzile sunt usor de utilizat, usor de accesat si la indemana.

Capacitatea mare la 2 rezervoare separate de polietilena (75/80 litri, rezistente la socuri si la coroziune) permite o mare autonomie de lucru / timp minimizand in acelasi timp dimensiunile masinii. RANDAMENT 3000mp/h.

Ele au deschideri mari pentru o curatare usoara. Pentru curatarea tevilor de evacuare a apei va permite sa stiti nivelul apei si pentru a curata rezervorul in fiecare moment.

Patru perii cu patru motoare de putere (100/200 W), grupul de perii mobil si parabolic racleta (ambele cu aceeasi latime) dau o performanta de curatare, uscare cu adevarat competitiva. Pompa de apa este intr-o pozitie la indemana pentru a fi curatate si garanteaza fluxul de apa corect pe perii.

Toate aceste caracteristici ofera o mare eficienta a masina.

Extraordinara in design modular accesibil face intretinerea periodica extrem de rapida si usoara: de exemplu, accesul simplu la perii pentru schimbare lor. Exista posibilitatea pentru a ridica si de a deschide rezervoarele la curatare lor.

Racletele sunt simplu deschimbat, si au roti mai mari pentru protejarea la socuri (150 mm in loc de 80 mm). Acces rapid si usor la piese si componente (in special a motorului de aspiratie si tractiune PCB) si pozitia incarcatorului practica.

Dotata cu relee termice de protectie pentru fiecare motor ce garanteaza securitatea in circuitul de putere. Securitate este garantata, de asemenea, de frane cu tambur pe rotile din spate.

Are balamale groase la rezervoare insurubate pe un sasiu din otel cu acces total pentru reparare mai rapida ceea ce inseamna viata lunga pentru masina si investitii mai mici.

Pretul nu include TVA.  Detalii in oferta personalizata.
OFERTA LIMITATA!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura