Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Aparat curatat si aspirat cu sistem UV de igienizare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Brio Ecoray
Out Of stock
Descriere
Curatator si Uscator de podele echipat cu lampa UV

Ideal pentru carmangerii, bucatarii, depozite medicamente si spitale.

Aceasta masina este compacta si manevrabila. Este simplu de condus si simpla in intretinere. Nu necesita o atentie speciala de catre operator.

Masina are instalata pe ea SISTEMUL DE DEZINFECTARE, care foloseste un emitator UV ce poate reduce semnificativ numarul de colonii de bacterii de pe suprafata de curatat fara a utiliza substante chimice.

Testele efectuate au ca rezultat reducerea semnificativa a coloniilor de bacterii de la 660 colonii la numai 90 colonii bacteriene, in doua pasaje fara a folosi detergenti.

Uscatorul poate steriliza toate tipurile de pardoseli fara utilizarea chimicalelor. Este ideal pentru SPITALE, BUCATARII si zonele care necesita o curatare si igiena in profunzime.

Life time UV source h 9000
Ecoray system power 100 μW/cm
Randament 1050mp/h

Spala si igienizeaza fara detergenti, aspira si usuca intr-o singura trecere , peria de frecat are o turatie de 170rpm/min.

Rezervorul de recuperare poate fi demontat. Racleta pentru curatarea sistemului de lampa cu UV nu se atinge pana nu se raceste. Nu se atinge cu mainile ci numai cu o carpa moale. Operatorul este protejat in timpul utilizarii printr-un ecran. Nu trebuie sa se uite la lampa cu ochiul liber. Trebuie sa fiti protejati de un ecran de plexiglas.

Daca este necesar, schimbarea lampii UV poate fi realizata si de catre un neprofesionist.
Cel mai bun pret in oferta ceruta la email: simtcs@yahoo.com.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura