Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Aspirator bazine si piscine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WVDP 1800 PH Numatic
Out Of stock
Descriere
Aspirator ce stabilește standardul atunci când vine vorba de curățare de bazine si piscine cu adancimi de maxim 2m.Dotat cu separator de particule integrat și un kit de accesorii complet sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care aspiratorul le are de oferit.
Este destinat utilizării într-un bazin mare și este capabil săaspire până la 2 metri fără probleme. Aspiratorull utilizeaza două motoare by-pass Twinflo dau performanțe remarcabile atunci când este utilizat la adâncime.
Fiecare aspirator este construit folosind un material high-tech cunoscut sub numele de Structofoam cu putere de neegalat și durabilitate.
Capacitate de 70 litri, care este ușor de descărcat de pe tamburul cu ajutorul instalației pompei de bord, completate ulterior de către furtunul de evacuare montat de 4 metri.
Aspiratorul poate fi imbunatatit pentru a se potrivi o întreagă serie de aplicații, cum ar fi curățarea caracteristici de apă, canalizare blocat, chiar si pentru separare de banii pierduti intr-un bazin iar apa poate fi intoarsa separat in piscina.

Motoare puternice: 2400 watts
Depresiune aer realizata: 80 litres per second
Suction: 2500mm
Capacitate lichide: 70 litri
Cablu electric: 10 metri
Noise Level: 78.8dB
adincime maxima de lucru: 2 metri
Tensiune: 240V/110V
Greutate: 37.8kg
Dimensiuni: H880 x W490 x D800mm

Pret in oferta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura