Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Aspirator profesional de praf si lichide

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LIght
Out Of stock
Descriere
Aspiratorul de apa Light cu priza pentru scula electrica.

Curatenia profesionala inseamna adesea curatarea nu numai in apartamente si birouri, ci si in magazine de productie, ateliere de lucru, podele de tranzactionare si alte spatii de servicii. La locul de munca - daca curatarea casei dureaza in medie doua-trei ore, atunci operatorul unei curatenie profesionale lucreaza toata ziua.

Acesta este aspiratorul profesionist de apa LIGHT pe care vi-l prezentam in atentia dumneavoastra. Acest aspirator indeplineste toate cerintele inalte care sunt impuse echipamentelor pentru curatarea zilnica uscata si umeda a camerelor mari astazi, este capabila sa rezolve numeroasele probleme cu care se confrunta curatorul - profesionistul, lasand incaperea perfecta.

Motorul electric puternic (1200 W) este dotat cu sistem independent de racire si ventilatie, puse in carcasa puternica din plasticitate sporita, capabila sa suporte incarcari considerabile, colectarea mare de noroi de 15 litri permite curatarea incaperilor silnozagreaznenny fara a fi Distras prin curatare, reutilizabil scuturat si, daca este necesar, filtrul conic poliesterovy de spalare retine particule de praf si murdarie, lasand aerul pur in interior.

Caracteristica aspiratorului profesionist pentru curatarea uscata si umeda a LIGHT este existenta pe carcasa puternica, echipata cu piulite, prize pentru conectarea diferitelor scule electrice (un burghiu, un avion, o shlifmashinka, bulgara, shtroborez etc.). Priza este echipata cu functia de sinkhrostart, economisind energia electrica si eforturile de lucru, reducand timpul pentru efectuarea operatiilor de lucru.

Daca ati atasat un furtun ondulat in orificiul de evacuare avand un capac confortabil, este posibil sa va confruntati cu posibilitatile suplimentare de functionare a dispozitivului dupa ce ati suflat - pentru a indeparta praful de la dispozitive si scheme electrice, de la rafturi cu foldere si carti si alte greutati -de pete.

Toate duzele sunt proiectate astfel incat sa poata fi usor schimbate in timpul curatarii. De asemenea, in acest aspirator exista acces foarte facil si usor la un rezervor.

Tub telescopic din otel inoxidabil sunt, de asemenea, incluse in pachetul acestui dispozitiv.
cablul de alimentare de 9 metri lungime ofera suficienta libertate pentru manevre.
Daca va cautati echipament fiabil si economic pentru curatarea profesionala a incaperilor, va recomandam sa cumparati profesionistul aspirator de apaLIGHT pentru curatarea chimica, fiind unul dintre cele mai bune modele ale clasei, reprezentand un exemplu de raport magnific al pretului si calitate.
Avantajele aspiratorului profesionist LIGHT:

Cablu de retea de 9 m lungime.

Motor cu baypassy 1200 W.
Scoateti usor capacul.
Acces usor la sistemul de filtrare si cos de gunoi.
Manerul convenabil pentru deplasarea aspiratorului.
Filtru de protectie textil a motorului electric.
Design compact, in combinatie cu o capacitate mare.

Rezervorul de otel.

Motorul original are o forta excelenta de absorbtie.

Accesoriile sunt fabricate din materiale de inalta calitate care asigura utilizarea pe termen lung.

Durata lunga de viata, protectie impotriva supraincarcarii, profitabilitate buna.

Pret in oferta concreta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura